Costa Brava - Sothebys International Realty
Menu
Agències Immobiliaries Costa Brava
Begur Telèfon: +34 972 624 070
Platja d'Aro Telèfon: +34 972 818 300
Empuriabrava Telèfon: +34 972 454 051

Està vostè pensant en vendre una propietat exclusiva a Costa Brava o rodalies? En aquest cas, no dubti en posar-se en contacte amb Costa Brava Sotheby's International Realty! Els nostres assessors immobiliaris li brindaran tota la seva experiència a l'hora de vendre el seu apartament, pis o casa i li oferiran una valoració sobre el preu de mercat de la seva propietat, sense cap compromís.

El mercat immobiliari a Espanya i a Costa Brava ha patit molts canvis en els darrers anys. Vendre una propietat avui dia és més que mai una qüestió de confiança. Costa Brava Sotheby's International Realty li ofereix accés a compradors solvents, tant nacionals com internacionals, que són els qui efectuen avui en dia la majoria de les adquisicions.

Costa Brava Sotheby's International Realty garanteix un contacte privilegiat amb aquest tipus de clients per múltiples raons:

LA MARCA I LA CONFIANÇA

La marca Sotheby's és una de les marques més antigues a nivell mundial. Des del seu naixement l'any 1744 és sinònim d'exclusivitat i luxe. La prestigiosa marca Sotheby's també representa confiança i serietat per a compradors d'alt poder adquisitiu, cosa fonamental sobretot per al comprador internacional que no té experiència en adquirir una propietat a Espanya.

LA XARXA INTERNACIONAL

La nostra xarxa mundial de Sotheby's Internacional Realty compta actualment amb 670 oficines a 49 països de tots els continents. Aquesta xarxa ens garanteix accés privilegiat a clients internacionals, fidels a la marca Sotheby's. Regularment tenim la possibilitat de presentar la nostra cartera d'immobles personalment a les oficines situades en països emissors de clients compradors del nostre mercat de Costa Brava, com són les de Moscou, Hong Kong, Taiwan, Dubai, entre altres.

EL MÀRQUETING

El prestigi i la solvència de Sotheby's International Realty ens assegura una presència constant en els mitjans de comunicació més reconeguts del món Tenim cooperacions estratègiques amb els grans mitjans de comunicació a nivell internacional, entre ells The New York Times, The Wall Street Journal, BBC, The Telegraph, Financial Times, South China Morning Post.

INTERNET I E-MÀRQUETING

Avui en dia, molts compradors internacionals s'informen a Internet abans de viatjar i comprar propietats a Costa Brava. La nostra pàgina web està molt ben posicionada com a principal opció en els cercadors més habituals com Google. La recerca de productes immobiliaris a Internet desemboca preferentment a la nostra web, mostrant els nostres productes en les diferents versions en anglès, francès, rus, alemany i, en un futur, xinès simplificat i xinès tradicional.

EXPERIÈNCIA I IDIOMES

Parlem l'idioma dels nostres clients, per facilitar al màxim la compra del seu immoble a Costa Brava. El nostre equip de consultors immobiliaris pot assessorar nostres compradors en català, castellà, anglès, francès, alemany, rus i xinès.

SOTHEBY'S AUCTION HOUSE

És una de les dues empreses de subhastes d'art i objectes de luxe, més prestigioses a nivell mundial. La presència de Sotheby's International Realty en esdeveniments i subhastes a nivell mundial com a New York, Hong Kong o Londres ens facilita un accés privilegiat als clients exclusius de Sotheby's Auction House.

LA DISCRECIÓ

Valorem la confiança dels nostres clients i sabem la importància de la privacitat i la discreció per a ells.

Costa Brava Sotheby's International Realty gaudeix d'una àmplia base de clients per als quals busquem la propietat adequada . Per això , si vostè està pensant en vendre la seva propietat de luxe , el seu apartament amb encant o casa exclusiva , contacti'ns i li oferirem les millors possibilitats d'èxit en la venda del seu immoble.

Sotheby’s International Realty® is a registered trademark licensed to Sotheby’s International Realty Affiliates LLC. Each Office is independently Owned and Operated.

0.10229110717773