Costa Brava - Sothebys International Realty
Menu
Agències Immobiliaries Costa Brava
Begur Telèfon: +34 972 624 070
Platja d'Aro Telèfon: +34 972 818 300
Empuriabrava Telèfon: +34 972 454 051

Sotheby's es va fundar a Londres l'11 de març de 1744, quan Samuel Baker va subhastar "diversos centenars de valuosos i rars llibres" de la biblioteca de l’excel·lentíssim Sir John Stanley per diversos centenars de lliures esterlines. La història de l'expansió de Sotheby's més enllà dels llibres per incloure el millor de l'àmbit de les belles arts, les arts decoratives i les joies també és la història del mercat de subhastes mundial, definit mitjançant moments extraordinaris que continuen capturant l'atenció del món.

Des 1744, Sotheby's s'ha distingit com a líder dins del món de les subhastes. Les vendes de Sotheby's, dutes a terme en sales com les de Londres i París, les galeries de tipus museu de la nostra seu a Nova York i el coratjós entorn de Hong Kong fascinen públic de tot el món. Temporada rere temporada, la gran varietat i excel·lència de les ofertes de Sotheby's han permès realitzar vendes que han batut rècords i han marcat una fita.

Sotheby's ha detectat des de fa temps que en tot el món es troben magnífiques obres d'art, així com col·leccionistes interessats en vendre o adquirir-les. Sotheby's va ser la primera casa de subhastes internacional que es va expandir de Londres a Nova York el 1955, i la primera a dur a terme vendes a Hong Kong i en la llavors Unió Soviètica. Actualment, disposa de 90 seus a 40 països i porta a terme 250 subhastes cada any en més de 70 categories. A més de les quatre sales de subhastes principals, la companyia, reconeixent el potencial existent en els nous mercats, també porta a terme subhastes en altres sis sales de subhastes de tot el món, ampliant encara més l'abast a nivell mundial.

El indestructible compromís amb la qualitat continua sent l'objectiu d'un dels noms amb més història dins de l'escena empresarial mundial.

www.sothebys.com

Sotheby’s International Realty® is a registered trademark licensed to Sotheby’s International Realty Affiliates LLC. Each Office is independently Owned and Operated.

0.21712493896484