Costa Brava - Sothebys International Realty
Menu
Real Estate Agencies Costa Brava
Begur Telèfon: +34 972 624 070
Platja d'Aro Telèfon: +34 972 818 300
Empuriabrava Telèfon: +34 972 454 051

La Immobiliària Costa Brava Sotheby's International Realty s'especialitza, a Lloret de Mar, en immobles exclusius i luxosos en emplaçaments selectes prop al mar. La nostra agència ofereix en venda cases a primera línia de mar i viles amb excepcionals vistes al mar, espectaculars mansions modernes i ofereix només apartaments fantàstics a compradors nacionals i internacionals.

Es tracta d'un dels destins favorits d'estiueig a nivell internacional. Amb els seus vuit platges, Lloret de Mar compta amb tots els serveis, i una àmplia oferta gastronòmica i d'oci, tant nocturn com diürn. En el seu casc urbà trobarà algunes de les botigues més exclusives i els locals més xic de la Costa Brava, alhora que podrà gaudir de la tranquil·litat de les seves afores.

Vingui a veure les nostres propietats en venda a Lloret de Mar, amb espectaculars vistes al mar i jardins amb piscina o els nostres exclusius apartaments a primera línia de platja.

Properties in Lloret de Mar: 57
1 2 3 4

Sotheby’s International Realty® is a registered trademark licensed to Sotheby’s International Realty Affiliates LLC. Each Office is independently Owned and Operated.

0.64480400085449