Costa Brava - Sothebys International Realty
Menu
Real Estate Agencies Costa Brava
Begur Telèfon: +34 972 624 070
Platja d'Aro Telèfon: +34 972 818 300
Empuriabrava Telèfon: +34 972 454 051

 

L'Agència Costa Brava Sotheby's International Realty ofereix a Roses apartaments a primera línia de mar, boniques cases prop de la platja, així com impressionants viles amb vistes al mar. Si us plau, poseu-vos en contacte amb els nostres agents immobiliaris de Roses - estem encantats d'ajudar-li en la compra o venda de propietats exclusives i de luxe dins i al voltant de Roses.

L'Agència Costa Brava Sotheby's International Realty ofereix a Roses apartaments a primera línia de mar, boniques cases prop de la platja, així com impressionants viles amb vistes al mar. Si us plau, poseu-vos en contacte amb els nostres agents immobiliaris de Roses - estem encantats d'ajudar-li en la compra o venda de propietats exclusives i de luxe dins i al voltant de Roses.Situat a la part nord de la Costa Brava, Roses gaudeix de la bellesa de l'entorn del Parc Natural del Cap de Creus, incloent setze boniques platges i nombroses cales on es pot descobrir la meravellosa naturalesa marítima. Una destinació familiar, Roses ofereix moltes activitats i serveis que encantaran a tots. És per aquestes raons que oferim tals propietats excepcionals davant del mar amb vistes espectaculars i grans espais oberts per a la seva comoditat i la de la seva família també. L'Agència Costa Brava Sotheby's International Realty ofereix a Roses apartaments a primera línia de mar, boniques cases prop de la platja, així com impressionants viles amb vistes al mar. Si us plau, poseu-vos en contacte amb els nostres agents immobiliaris de Roses - estem encantats d'ajudar-li en la compra o venda de propietats exclusives i de luxe dins i al voltant de Roses.

 

L'Agència Costa Brava Sotheby's International Realty ofereix a Roses apartaments a primera línia de mar, boniques cases prop de la platja, així com impressionants viles amb vistes al mar. Si us plau, poseu-vos en contacte amb els nostres agents immobiliaris de Roses - estem encantats d'ajudar-li en la compra o venda de propietats exclusives i de luxe dins i al voltant de Roses.Situat a la part nord de la Costa Brava, Roses gaudeix de la bellesa de l'entorn del Parc Natural del Cap de Creus, incloent setze boniques platges i nombroses cales on es pot descobrir la meravellosa naturalesa marítima. Una destinació familiar, Roses ofereix moltes activitats i serveis que encantaran a tots. És per aquestes raons que oferim tals propietats excepcionals davant del mar amb vistes espectaculars i grans espais oberts per a la seva comoditat i la de la seva família també.L'Agència Costa Brava Sotheby's International Realty ofereix a Roses apartaments a primera línia de mar, boniques cases prop de la platja, així com impressionants viles amb vistes al mar. Si us plau, poseu-vos en contacte amb els nostres agents immobiliaris de Roses - estem encantats d'ajudar-li en la compra o venda de propietats exclusives i de luxe dins i al voltant de Roses.

Situat a la part nord de la Costa Brava, Roses gaudeix de la bellesa de l'entorn del Parc Natural del Cap de Creus, incloent setze boniques platges i nombroses cales on es pot descobrir la meravellosa naturalesa marítima. Una destinació familiar, Roses ofereix moltes activitats i serveis que encantaran a tots. És per aquestes raons que oferim tals propietats excepcionals davant del mar amb vistes espectaculars i grans espais oberts per a la seva comoditat i la de la seva família també.

 

Properties in Roses: 30
1 2

Sotheby’s International Realty® is a registered trademark licensed to Sotheby’s International Realty Affiliates LLC. Each Office is independently Owned and Operated.

0.4855740070343