Costa Brava - Sothebys International Realty
Menu
Real Estate Agencies Costa Brava
Begur Telèfon: +34 972 624 070
Platja d'Aro Telèfon: +34 972 818 300
Empuriabrava Telèfon: +34 972 454 051

A pocs quilòmetres al sud de la frontera francesa trobem Port de la Selva, una badia abrigada coronada per belles cases blanques. En aquest petit poble de l'Alt Empordà es pot fer una ullada a les nombroses activitats esportives en les quals pot participar, si així ho vol. Des del windsurf al caiac o del submarinisme a vela, pot trobar el que busca al Club Nàutic de Port de la Selva. En definitiva, es tracta d'una zona tranquil·la, ideal per gaudir de la bellesa de la natura, ja sigui el misteri de la mar o les muntanyes intrigants.

L'agència immobiliària Costa Brava Sotheby's International Realty ajuda als clients a Port de la Selva per comprar i vendre propietats, cases i viles excepcionals. Si us plau, contacteu amb els nostres agents immobiliaris si està considerant comprar o vendre un immoble a Port de la Selva, al nord de la Costa Brava.

Properties in Port de la Selva: 4

Sotheby’s International Realty® is a registered trademark licensed to Sotheby’s International Realty Affiliates LLC. Each Office is independently Owned and Operated.

0.36725997924805