Costa Brava - Sothebys International Realty
Menu
Real Estate Agencies Costa Brava
Begur Telèfon: +34 972 624 070
Platja d'Aro Telèfon: +34 972 818 300
Empuriabrava Telèfon: +34 972 454 051

La seva Agència Immobiliària a Empuriabrava, Costa Brava

Els Experts Immobiliaris de Costa Brava Sotheby's International Realty ofereixen serveis immobiliaris per a compradors i venedors de propietats exclusives al nord de la Costa Brava. Si vol comprar o vendre una propietat de luxe a Empuriabrava, una casa amb un amarratge a Empuriabrava o apartament de luxe amb vistes al mar, si us plau contacti amb la nostra agència immobiliària a Empuriabrava.

Aquest bonic poble es va planificar pensant en la passió de la gent per la vela i els esports aquàtics. És evident que la ciutat està dissenyada al voltant d'això; amb propietats aixecades construïdes al llarg de nombrosos canals en els que pot amarrar el seu vaixell al davant de casa seva. Aquest lloc ofereix una rara sensació de luxe que vostè ja pot gaudir. Visiteu aquestes àrees úniques, amb grans cases i preciosos jardins que Sotheby's International Realty pot proporcionar.

Properties in Empuriabrava: 29
1 2

Sotheby’s International Realty® is a registered trademark licensed to Sotheby’s International Realty Affiliates LLC. Each Office is independently Owned and Operated.

0.36299300193787