Costa Brava - Sothebys International Realty
Menu
Real Estate Agencies Costa Brava
Begur Telèfon: +34 972 624 070
Platja d'Aro Telèfon: +34 972 818 300
Empuriabrava Telèfon: +34 972 454 051

Els experts immobiliaris de Sotheby's International Realty s'han seleccionat a Cadaqués algunes de les propietats més pintoresques en venda per a vostè; des de tradicionals cases blanques al centre i viles impressionants damunt dels penya-segats, a cases exclusives a pocs metres del mar. Trobarà la casa dels seus somnis aquí, a la zona que va inspirar Salvador Dalí.

Cada any els catalans s'asseguren que tothom sàpiga que Cadaqués és un dels seus destins favorits - i amb bona raó! La ubicació privilegiada al Parc Natural del Cap de Creus, al costat d'una sèrie de cales meravellosament formades i una històrica ciutat antiga marina fan de Cadaqués un lloc únic que sempre recordarà amb afecte.

Si està pensant en comprar o vendre la seva propietat a Cadaqués, si us plau poseu-vos en contacte amb la nostra agència immobiliària Costa Brava Sotheby's International Realty.

Properties in Cadaques: 9

Sotheby’s International Realty® is a registered trademark licensed to Sotheby’s International Realty Affiliates LLC. Each Office is independently Owned and Operated.

0.35024404525757