Costa Brava - Sothebys International Realty
Menu
Real Estate Agencies Costa Brava
Begur Telèfon: +34 972 624 070
Platja d'Aro Telèfon: +34 972 818 300
Empuriabrava Telèfon: +34 972 454 051

A Llafranc la nostra immobiliària ofereix als compradors i venedors un excel·lent servei per comprar i vendre una propietat exclusiva, una casa de luxe a primera línea de mar o un apartament amb vistes a la badia de Llafranc. Si us plau, no dubtin en contactar amb la nostra oficina immobiliària de  Costa Brava Sotheby's International Realty per a qualsevol assumpte relacionat amb la compravenda de la seva propietat a Llafranc.

Les propietats de Llafranc tenen un gran valor arquitectònic local, principalment les dels anys 30. La jet nacional i internacional ha ubicat els seus habitatges al pintoresc Llafranc tal i com en el seu dia ho van fer artistes com Ernest Hemingway i Salvador Dali.

Espaioses cases amb vistes a la badia de Llafranc, exclusives “villas” a primera línea de mar construïdes sobre grans parcel·les, luxoses cases adossades en comunitats amb jardins i piscines, tot això ho trobarà a la nostra agencia Costa Brava Sotheby’s International Realty, especialitzada en la intermediació de la compravenda de propietats de luxe. Si desitja o es planteja l’opció de vendre la seva propietat a Llafranc, contacti’ns i l’ajudarem amb la nostra experiència per dur a terme amb èxit l’operació de compravenda.

L’autèntic estil de vida que ofereix Llafranc l’ha convertit en un lloc sol·licitat per compradors de diferents països que cerquen pau i harmonia. Envoltat de les vistes més pintoresques de la Costa Brava, a Llafranc podeu gaudir de les vostres activitats preferides, caminar pel passeig marítim que arriba fins al port nàutic, el ciclisme, una ruta pel camí de ronda, busseig o navegació. També podrà gaudir de restaurants amb una selecció exquisida de productes frescos i si així ho desitja de la vida nocturna.

Properties in Llafranc: 2

Sotheby’s International Realty® is a registered trademark licensed to Sotheby’s International Realty Affiliates LLC. Each Office is independently Owned and Operated.

0.34300804138184