Costa Brava - Sothebys International Realty
Menu
Real Estate Agencies Costa Brava
Begur Telèfon: +34 972 624 070
Platja d'Aro Telèfon: +34 972 818 300
Empuriabrava Telèfon: +34 972 454 051

Si desitja comprar una casa a primera línea de mar a Calella de Palafrugell, una "villa" amb vistes o bé un apartament de luxe, amb la immobiliària Costa Brava Sotheby’s International Realty trobarà una selecció de les propietats més exclusives en venda, com ara“villas” amb vistes al mar o bé apartaments de luxe.

Compti amb la nostra experiència i elevat coneixement del mercat en la mediació del procés de compravenda de les propietats de luxe. A Calella de Palafrugell, els nostres professionals experts de Costa Brava Sotheby’s Realty li oferim el servei més personalitzat en la venda de la seva propietat a primera línea de mar, d’una “villa” amb vistes o bé d’un apartament com a segona residencia.

Calella de Palafrugell és un destí idíl·lic per tots aquells que desitgen gaudir de les seves vacances en família o amb amics a un ritme més lent, envoltat de boniques platges i de petites cales. L’accés peatonal i la disponibilitat dels productes més frescos ha fet possible obrir les portes dels millors restaurants amb la més exquisida oferta gastronòmica.

Poden assistir als concerts dels seus músics preferits que es celebren a l’estiu al Jardí Botànic de Cap Roig, o gaudir de passejos marítims o fer excursions en bicicleta.

Perfecte comunicació amb l’autopista de Barcelona, accés peatonal als seus restaurants i botigues preferides, a pocs kilòmetres de la població de Palafrugell a on disposa de serveis durant tot l’any. 

Properties in Calella de Palafruguell: 2

Sotheby’s International Realty® is a registered trademark licensed to Sotheby’s International Realty Affiliates LLC. Each Office is independently Owned and Operated.

0.28053689002991