Ubicació

La Costa Brava és una línia màgica que uneix el mar, la terra, el cel i la llum en una combinació sense igual, on és possible viure amb els cinc sentits. Tot a molt poc temps de Barcelona, Girona, dels Pirineus i de la frontera amb França. 

A Barcelona & Costa Brava Sotheby's International Realty centrem els nostres esforços en la venda d'immobles residencials i en la promoció de projectes de desenvolupament immobiliari ubicats a les ciutats més boniques de la Costa Brava.

Costa Brava Sud

Costa Brava Sotheby 's Int. Realty és l'agència immobiliària líder a Lloret de Mar per la compra o venda d'immobles de luxe, propietats exclusives i cases d'alt standing a Lloret de Mar, Blanes i Tossa de Mar, a la part sud de la Costa brava
La nostra Agència Immobiliària us proporcionarà una excel·lent selecció d'immobles de luxe en venda a Lloret de Mar i els seus voltants. Si el seu somni és comprar una exclusiva vila al sud de la Costa Brava incloent Lloret de Mar, vendre una casa a la platja de Cala Sant Francesc de Blanes, un apartament a la platja o una propietat única a la Costa Brava a Tossa de Mar , l'agència immobiliària Costa Brava Sotheby 's International Realty a Platja d'Aro li presentarà les millors cases, propietats i apartaments a primera línia de mar en venda a la part sud de la Costa Brava

Al sud de la Costa Brava, entre Blanes i Tossa de Mar, es troben les zones més turístiques de Girona i un paisatge costaner exepcional.

Si el seu somni és comprar una exclusiva vila a Lloret de Mar, un apartament a la bonica Tossa de Mar o vendre una casa al costat de la platja a la Cala Sant Francesc de Blanes, a Barcelona & Costa Brava Sotheby 's International Realty li presentarem les millors propietats i alternatives del mercat a la part sud de la Costa Brava.

Costa Brava Centre - Platja d'Aro

Gairebé 25 quilòmetres separen les poblacions de Sant Feliu de Guíxols i Palamós. No obstant això, delimiten una infinitat de paratges encantadors de la incomparable Costa Brava, alternant entre ciutats dinàmiques com Platja d'Aro amb àrees més solitàries, on la natura és l'única protagonista.

Al costat de Barcelona & Costa Brava Sotheby's International Realty podrà trobar la seva pròxima residència enfront de les platges que banyen a S'Agaró, o potser a prop del Club Golf d'Aro o fins i tot en la primera línia de mar a Sant Antoni de Calonge.

Costa Brava Centre - Begur

El cor mateix de la Costa Brava vibra tant a l'hivern com a l'estiu. Els pintorescs pobles de pescadors es barregen amb l'harmoniosa naturalesa: les cales de sorra amagades, les roques endinsant-se al mar i els frondosos boscos que acompanyen el Camí de Ronda.

Si està pensant a comprar una casa amb història a Begur, un apartament a Calella de Palafrugell o vendre una exclusiva vila amb vistes panoràmiques a Llafranc, els nostres consultors immobiliaris de l'oficina de Begur li brindaran la informació clau del mercat i les millors oportunitats per descobrir seva pròxima residència.

Costa Brava Nord

A l'extrem nord de la Costa Brava es troba la part més agresta i marina de tot el litoral. La seva bellesa natural ha atret a molts famosos artistes, així com a visitants durant tot l'any. La pràctica dels esports nàutics, la gastronomia i la història, són només alguns dels seus autèntics atractius.

L'extens catàleg de propietats en venda que Barcelona & Costa Brava Sotheby's International Realty pot oferir a la Costa Brava Nord no té comparació en el mercat.

Experts en la venda d'apartaments i cases de luxe

La venda d'una propietat requereix d'un agent capacitat i amb experiència que pugui proporcionar una anàlisis oportuna del mercat, desenvolupar una estratègia de fixació de preus i arribar a l'audiència més amplia possible de compradors potencials. A Barcelona & Costa Brava Sotheby's International Realty som assessors experimentats i podem guiar-lo a través de tot el procés de venda de la seva propietat.

0.097195148468018