SOBRE NOSALTRES

L'art d'unir residències extraordinàries amb vides extraordinàries

Sotheby's International Realty

Sotheby's International Realty és la major xarxa de serveis immobiliaris de luxe que ofereix accés inigualable a persones amb un alt poder adquisitiu i a propietats exclusives al voltant del món. Compta amb el reconeixement i el prestigi del nom Sotheby's, la Casa de Subhastes líder en el mercat de la comercialització de peces d'art.

Sens dubte, l'habilitat única per connectar compradors i venedors de diferents països és el gran diferenciador de la nostra marca: Sotheby's International Realty.

970

Oficines

72

Països

22000

 Agents de venda

Barcelona & Costa Brava Sotheby's International Realty

A Barcelona & Costa Brava Sotheby's International Realty centrem els nostres esforços en la venda d'immobles residencials i en la promoció de projectes de desenvolupament immobiliari. Des de les nostres oficines de Barcelona, Platja d'Aro, Begur i Empuriabrava, oferim un servei professional i personalitzat sota la més estricta discreció.

Comptem amb un extens cartera d'immobles. Confiem que les línies minimalistes de les modernes residències de les costes catalanes, les joies arquitectòniques del modernisme barceloní o, potser, les fantàstiques vistes al mar Mediterrani des de les poblacions dels voltants de la ciutat, siguin la font d'inspiració per a la seva pròxima compra.

Si vol adquirir una propietat o realitzar una encertada inversió immobiliària a Barcelona, el convidem a contactar amb nosaltres per concertar una cita amb el nostre equip multilingüe de consultors immobiliaris.

    

Vol vendre una propietat?

Si us plau, completi aquest formulari i un dels nostres consultors immobiliaris es posarà en contacte amb vostè per concertar una cita.

Es requereix el nom
El correu electrònic és obligatori o aquest correu electrònic no és correcte
El número de telèfon és obligatori o no és correcte
Cal que acceptis les condicions legals
0.075505971908569