Costa Brava - Sothebys International Realty
Menu
Agències Immobiliaries Costa Brava
Begur Telèfon: +34 972 624 070
Platja d'Aro Telèfon: +34 972 818 300
Empuriabrava Telèfon: +34 972 454 051

La teva agencia Immobiliària de luxe a Espanya:

Sotheby's International Realty a Espanya és la seva immobiliària per a la compra i venda de propietats exclusives i immobles de luxe, exclusives cases, i apartaments d'alt standing a les zones de més demanda d'Espanya. Les nostres oficines immobiliàries a Espanya li oferiran tota la seva experiència i professionalitat en el sector immobiliari. A Catalunya comptem amb agències immobiliàries al centre de Barcelona cobrint l'àrea de Barcelona ciutat, el Maresme i Sitges, i dues agències immobiliàries a la Costa Brava, a Begur i a Platja d'Aro.

A les Illes Balears oferim els nostres serveis en oficines immobiliàries a Mallorca, a Port Andratx i Palma de Mallorca, i a Eivissa. A la Costa Blanca els ajudem en la compra i venda de propietats exclusives a Altea i a Albir. I a la Costa del Sol intermediem en la venda d'immobles de luxe amb diverses oficines a Màlaga, Marbella, Nova Andalusia i Sotogrande. També podem oferir la nostra experiència immobiliària a Madrid, amb la nostra oficina al barri Salamanca.

Estem encantats d'ajudar en la compra d'una casa de luxe, un apartament exclusiu o la seva mansió única a Espanya. A més, estem a la seva disposició per posar la seva propietat extraordinària a la venda i oferir-la via la nostra extensa xarxa d'oficines a tot el món als nostres clients internacionals

Sotheby’s International Realty® is a registered trademark licensed to Sotheby’s International Realty Affiliates LLC. Each Office is independently Owned and Operated.

0.21827507019043