Costa Brava - Sothebys International Realty
Menu
Agències Immobiliaries Costa Brava
Begur Telèfon: +34 972 624 070
Platja d'Aro Telèfon: +34 972 818 300
Empuriabrava Telèfon: +34 972 454 051

Promocions d'Obra Nova a la Costa Brava

Exclusives noves promocions i projectes de construcció a la Costa Brava, Espanya

La Costa Brava és coneguda com una de les zones costaneres més belles d'Espanya. Combina magnífiques platges amb un gran patrimoni històric i cultural, que es reflecteix en les seves ciutats medievals situades en el seu bell camp.

A Costa Brava Sotheby's International Realty triem i presentem a la venda només les més interessants i excepcionals noves promocions a la Costa Brava. Seleccionem per als nostres clients compradors només les millors promocions noves, tant per la seva ubicació com la qualitat d'execució de l'obra.

Hi ha molt pocs promocions i projectes de construcció a la Costa Brava que qualifiquen per a aquests alts estàndards, i estem orgullosos de presentar-los a vostès.

Com a especialistes en l'estudi del mercat immobiliari, nosaltres continuarem identificant i afegint les millors propietats, en noves promocions i projectes de construcció, a la Costa Brava a la nostra cartera de propietats a la venda per tal d'oferir als nostres compradors la millor selecció de pisos i apartaments de luxe, així com cases i viles de nova construcció a la Costa Brava.

Sotheby’s International Realty® is a registered trademark licensed to Sotheby’s International Realty Affiliates LLC. Each Office is independently Owned and Operated.

1.8329679965973