Costa Brava - Sothebys International Realty
Menu
Agències Immobiliaries Costa Brava
Begur Telèfon: +34 972 624 070
Platja d'Aro Telèfon: +34 972 818 300
Empuriabrava Telèfon: +34 972 454 051

On he de comprar?

Llevat que conegui bé la zona, la primera pregunta que qualsevol comprador potencial fa és on he de comprar? ¿A Barcelona o la Costa Brava?

Aquí, a Barcelona i Costa Brava Sotheby's International Realty comptem amb agents professionals que han viscut a la zona durant molts anys i el coneixen bé. Poden assessorar qualsevol comprador potencial de les zones, i tenen en compte el que més s'adapti a les seves necessitats i pressupost particulars.

Quin tipus de propietat he de comprar?

Aquí és on la nostra experiència pot ajudar a decidir sobre la propietat que millor s'adapti a cada comprador diferent. Sempre tractem d'esbrinar quin estil de vida està buscant, si està planejant passar només les vacances a Barcelona o la Costa Brava o si està buscant per a una estada a llarg termini. En funció d'aquests i altres criteris l’indicaran les àrees que millor s'adaptin a les seves necessitats.

Quin és el seu pressupost?

Només un dels pocs punts que ha de considerar, però els nostres professionals immobiliaris estaran encantats d'orientar-vos en la direcció correcta i us mostraran propietats adequades entre les que escollir.

Quin és el procés de compra?

Comprar una propietat a Barcelona o la Costa Brava és molt senzill, i quan vostè compra amb Barcelona & Costa Brava Sotheby's International Realty pot estar segur que la seva compra serà manejat professionalment i correctament. El nostre equip experimentat tracta tant amb el comprador com el venedor quan maneja negociacions i ajuda amb qualsevol altra pregunta.

Hi ha tres etapes bàsiques en la compra:

1

Acord de Reserva i Dipòsit

El comprador i el venedor firmen un contracte simple de reserva i el comprador paga un dipòsit de reserva modest com un gest de bona fe. Això confirma l'acord del comprador i el venedor, subjecte a les recerques de propietat i retira la propietat de la venda, mantenint-la reservada per al comprador durant un període acordat, durant el qual els advocats prepararan un contracte privat o d'opció.

2

Contracte d'Opció

Quan els advocats han confirmat que la situació jurídica de la propietat està en ordre, es redacta el contracte d'Opció i es signa tant pel comprador com el venedor.

Si tot va bé és, en general, un 10% del preu de compra acordat a ser pagat pel comprador. Aquest contracte és vinculant per a ambdues parts i, si el comprador es retira, perd el dipòsit.

3

Finalització

La finalització de la compra es realitza en un notari on l'Escriptura Pública és signada per ambdues parts, es paga la resta del preu de venda i el comprador pren possessió vacant de la propietat sense càrregues. El notari llavors presentarà l'escriptura en el Registre de la Propietat per assegurar la titularitat legal.

Quines són les despeses de compra?

Les despeses de compra depenen del preu de compra acordat per cobrir totes les despeses de compra i els impostos, més una quota addicional si està demanant una hipoteca. Els costos són generalment:

Impost sobre Transmissions Patrimonials

Per a les propietats que no són noves, l'impost de transferència a Catalunya (ITP) és ara (Nov. 2013) 10% sobre el preu de venda acordat. No hi ha impost de transferència per noves propietats que, en el seu lloc, estan subjectes al 10% d'IVA, més el 1,5% d'Actes Jurídics Documentals (AJD) del preu de venda acordat. Per parcel·les, locals comercials o garatges l'IVA és del 21%.

Despeses de notaria i Registre de la Propietat

Fixat per la llei en una escala variable, al voltant de 0,5% a 1,5% del preu de venda.

Les taxes hipotecàries

Això depèn en gran mesura de l'advocat o bufet d'advocats i és difícil donar una xifra general, ja que depèn també del valor de la propietat. No obstant això, no ha de ser superior a l'1% del preu de venda i hi ha advocats que treballen sobre una tarifa fixa i econòmica.

Les taxes hipotecàries

Una comissió d'obertura de l'1% de la quantitat és típic. A més hipoteques estan gravades amb, al voltant, del 1,5% de la quantitat.

Suport Continu

Després de la compra, Barcelona & Costa Sotheby's International Realty sempre estarà disponible per als clients per oferir qualsevol ajuda que puguem. En general, el seu advocat s'encarregarà de canviar les utilitats al seu nom, juntament amb els impostos de l'Ajuntament, com l'IBI (Impostos de l'Ajuntament) i Escombraries. Igualment, si la propietat està dins d'una comunitat, hi haurà despeses de comunitat a pagar, que varien en funció de cada comunitat. Per obtenir assessorament sobre assegurances, impostos, bancs, finances, i fins i tot qualsevol aspecte de la vida en aquesta meravellosa zona podem presentar als millors professionals que seran capaços d'ajudar i guiar.

Impostos concurrents

Com a propietari d'una propietat a Espanya vostè està obligat a pagar un impost local sobre la propietat, anual anomenat IBI. L'import d'aquesta taxa depèn del valor de la propietat i, a més, on es troba, ja que els diferents pobles i ciutats s'apliquen diferents percentatges.

Per tant, en general, no és possible donar una xifra concreta per a això, però es pot esperar que l'impost anual sigui menys del 0,25% del valor de la propietat.

A més, un propietari no resident a Catalunya està obligat a pagar dos impostos addicionals

- IMPOST SOBRE EL PATRIMONI-CATALUNYA

(Impost sobre la propietat)

- RENDES IMPUTADES DE BÉNS IMMOBLES URBANS D'ÚS PROPI

(Impost sobre les propietats d'ús propi)

La base per a tots dos impostos és el valor cadastral de la propietat i hi ha diferents bandes amb diferents percentatges. Això significa que és difícil donar una xifra general, però pot esperar que, tots dos impostos junts, representen una quantitat insignificant a l'any en relació amb el preu de compra.

Impost sobre la Renda de no Residents

En el cas que decideix llogar la seva propietat d'una manera professional, ha de tenir en compte que ha de pagar un 24,75% d'impost de renda fixa, sobre el benefici que genera aquesta activitat.

Sotheby’s International Realty® is a registered trademark licensed to Sotheby’s International Realty Affiliates LLC. Each Office is independently Owned and Operated.

0.14144086837769