Costa Brava - Sothebys International Realty
Menu
Agències Immobiliaries Costa Brava
Begur Telèfon: +34 972 624 070
Platja d'Aro Telèfon: +34 972 818 300
Empuriabrava Telèfon: +34 972 454 051

Costa Brava Sotheby's International Realty és l'agència immobiliària especialitzada en la compra i venda de propietats exclusives i immobles en les millors zones de la Costa Brava. Orientem els nostres clients compradors i venedors durant tot el procés de transacció amb la màxima professionalitat i la més estricta discreció.

Les nostres tres oficines immobiliàries a la Costa Brava a Begur, Platja d'Aro i Empuriabrava, ofereixen serveis immobiliaris locals i guien els nostres clients compradors i venedors durant tot el procés d'adquisició de la propietat dels seus somnis.

La Immobiliària de la Costa Brava Sotheby's Int. Realty a Platja d'Aro està situada a l'Av. Castell d'Aro, 24, a 200 metres de l'Ajuntament de Platja d'Aro en direcció a Castell d'Aro. La nostra Agència Immobiliària a Platja d'Aro cobreix les àrees de Blanes al sud, a Platja d'Aro / Palamós al centre de la Costa Brava i s'especialitza en la venda de propietats de luxe i cases de gamma alta en les millors situacions.

La nostra Immobiliària de Costa Brava Sotheby’s Int. Realty està convenientment situat al local nº 3 de C / Ventura Sabater, 3, a 50 m de l'entrada de l'església de Begur just al centre d'aquest bell poble. Els nostres assessors immobiliaris són experts en la venda de belles cases i viles de vacances a Begur, Llafranc i Calella de Palafrugell, així com Masies històriques i Finques Rurals en el meravellós escenari de la comarca del Baix Empordà.

La nostra tercera Immobiliària de Costa Brava Sotheby's Int. Realty està localitzat a Empuriabrava, a la part nord de la Costa Brava, en un modern bloc d'Oficines just a la carretera principal cap al port d'Empuriabrava, al c / Aeroclub, 18. Aquesta oficina immobiliària s'especialitza en propietats de gamma alta i de luxe en venda a la part nord de la Costa Brava, de l'Escala, al sud fins a Port de la Selva a prop de la frontera francesa al nord.

Sotheby’s International Realty® is a registered trademark licensed to Sotheby’s International Realty Affiliates LLC. Each Office is independently Owned and Operated.

0.17986798286438